Wie zijn wij?

Pica Media Partners bestaat uit een collectief zelfstandige, grafische bedrijven. Iedere partner heeft natuurlijk zijn eigen identiteit. Onze partners zitten verspreid over heel Nederland. We zorgen er wel voor dat partners elkaar op regio-niveau niet in de weg zitten. Zo krijgt iedere partner de ruimte om regionaal te groeien.

Over ons

Pica Media Partners draagt bij aan de groei van de partners door op landelijk niveau de krachten te bundelen op het gebied van inkoop en marketing, en gezamenlijk te investeren in een breed pakket aan producten en diensten, of in professionele applicaties als Pinca mediamanager. Door samenwerking staan wij sterker. Daarnaast beschikken de leden over een overvloed aan vakkennis en vaardigheden, die zij graag delen met de rest van het netwerk.

Organisatie

Pica Media Partners wordt bestuurd door directeur Piet Schmidt. De Raad van Commissarissen bestaat uit Mike Zengerink, Ruben van Wijk en Anne Meester.

Piet Schmidt

Directeur

Is vanaf de oprichting van Pica Media Partners nauw betrokken bij de organisatie. Heeft zijn sporen in het grafische vak ruimschoots verdiend.

Ruben van Wijk

Voorzitter Raad van Commissarissen

Directeur bij VanWijk in Oostzaan. Ruben is een echte no-nonsense ondernemer die geniet van de drukte.

Mike Zengerink

Raad van Commissarissen

Eigenaar bij De Mediagraaf. Mike is een echte doorpakker die niet bang is te zeggen waar het op staat.

Anne Meester

Raad van Commissarissen

Eigenaar van Venhuis Communicatie Producties. Anne is een jonge creatieve ondernemer met hart voor het communicatievak.