Participeren maakt jouw onderneming sterker

Participeren

Participeren maakt jouw grafimedia onderneming… natuurlijk anders!

Pica Media Partners is het netwerk van zelfstandige grafimedia bedrijven waarin met een open mind wordt samengewerkt. Vanuit deze gedachte kan ieder individueel lid voordeel halen uit deze krachtenbundeling. Landelijk dekkend, met alle ruimte om in de eigen regio optimaal te profiteren van het participeren in dit unieke samenwerkingsverband. Natuurlijk met behoud van de eigen zelfstandigheid en identiteit.

Meerwaarde

Lees op de volgende pagina’s welke meerwaarde het netwerk te bieden heeft:
– Marketing ondersteuning
– Inkoopvoordeel
– Private label producten

Informatie

Lees op de volgende pagina’s informatie over:
– Partnerprofiel
– Lege gebieden

Klanten vertellen

Fantastisch dit! ‘‘Wij hebben enorm veel aan Pica Media Partners. Wij zien Pica als meer dan een inkooporganisatie. De partners zijn stuk voor stuk ondernemers met een visie. Partners die samen staan voor innovatie in communicatie. Samen ontwikkelen we verder, waardoor we onze klanten optimaal kunnen bedienen.”

Mike Zengerink
www.vsgm.nl Van Schaijk Grafimedia

‘‘Als Upscore indrukmakers zijn wij lid van het eerste uur van het Pica netwerk. Door de bundeling van bedrijven zijn wij in staat inkoopkracht te genereren. Maar wat belangrijker is dat we elkaars klankbord zijn in de dynamische wereld van communicatie. Veel van onze leden hebben zich gespecialiseerd op een onderdeel, waardoor ieder lid afzonderlijk het hele pakket van diensten kan vermarkten. Samen zijn we sterk!”

Ronald Nadorp