Perqa nieuwe Pica Media Partner

“Kortom, een allround grafisch bedrijf en een mooie aanwinst voor ons netwerk”

Wij verwelkomen een nieuwe partner in ons midden en stellen deze even kort aan jullie voor: Perqa B.V. uit Oss. Het bedrijf staat onder leiding van Mark van Ballegooy en Jeroen van der Heijden. Perqa is in 2016 ontstaan uit een fusie tussen Drukkerij Druk-inn en Total Graphics. Klanten kunnen er uiteraard terecht voor drukwerk, maar ook voor veredeling, verwerking en vormgeving. Daarnaast denkt Perqa als sparringpartner graag mee over on- en offline communicatiestrategie├źn.

In hun pand aan de Tubantenweg in Oss hebben ze alle technieken in huis om klanten zo goed mogelijk te helpen. Bovendien zijn ze maatschappelijk zeer betrokken (ook MVO gecertificeerd). Zo ondersteunen ze de Stichting Oss Cultureel en zijn ze een belangrijke sponsor van van het Hoessenbosch festival en de Maasdijk Run.

Op een uitgebreid machinepark vervaardigen zij dagelijks een grote diversiteit aan drukwerk.
Zo beschikken zij over een Ryobi 52-72 4 kleuren, een Sakurai 4 kleuren met lak en een Speedmaster 36-52 2. Ze zijn met name gespecialiseerd in het maken van bijsluiters die zij maken op een Sakurai 1/1 en die ook in huis worden afgewerkt. Daarnaast hebben zij een uitgebreide printafdeling met een Konica Minolta AccurioPress C2060 en een Xerox 770 machine. De HP grootformaat plotter wordt met name ingezet voor bouwtekeningen en full color producten op groot formaat. Ook voor sign zijn zij een betrouwbare partner en bedienen zijn een grote diversiteit aan klanten in de regio en maken daarvoor o.a. gebruik van een 1.6 m Mimaki met contoursnijden.

Kortom, een allround grafisch bedrijf en een mooie aanwinst voor ons netwerk. Wij heten Mark, Jeroen en hun team van harte welkom!

Perqa B.V.
Tubantenweg 6
5349 BD Oss

Mark van Ballegooy, commercieel directeur
Jeroen van der Heijden, technisch directeur
Telefoon: 0412 650 122
Email: info@perqa.nl
www.perqa.nl