Snep nieuwe Pica-partner

“Ondernemen in de grafische sector kan alleen succesvol zijn met een open vizier op veranderen en vernieuwen, innovatie en continu investeren in kwalitet”

Hans en Hanny Claessens, van Pica-partner Claessens Drukkerij uit Someren, hebben hun bedrijf per 1 juni verkocht aan Drukkerij Snep uit Eindhoven. Hiermee is dit mooie bedrijf toegevoegd aan onze club. Wij zijn blij met deze uitbreiding!

Over Snep

Snep gelooft in persoonlijk contact. We komen graag even op bezoek om een idee of behoefte te kunnen inschatten. Dat heeft voordelen want zo krijg je als klant goed inzicht in mogelijkheden. En eventuele alternatieven die voordeliger en/of efficiënter kunnen zijn. Vervolgens stellen we een briefing op en kun je ervoor kiezen om zelf met de ‘studio-creatieven’ te sparren over je plannen.

De vierde generatie

Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven en heeft 35 medewerkers. Ronald Snep neemt in 2006, als vierde generatie, het stokje over van zijn vader. Het bedrijf vierde in 2018 haar 100 jarig bestaan.