Samenwerking Creditsafe

“Met behulp van de Creditsafe database is het mogelijk om klantacceptatie eenvoudig en snel aan te scherpen. Alle informatie is direct online opvraagbaar.”

Pica Partners heeft een overeenkomst gesloten met Creditsafe. Creditsafe is een organisatie die uitgebreide financiële bedrijfsgegevens verstrekt.
Wij hebben een contract afgesloten waarbij alle partners over een account kunnen beschikken. Extra accounts zijn mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Creditsafe heeft 11.000 klanten en is in 10 jaar uitgegroeid tot de meest gebruikte kredietinformatie leverancier ter wereld.

Met behulp van de Creditsafe database is het mogelijk om klantacceptatie eenvoudig en snel aan te scherpen. Alle informatie is direct online opvraagbaar. Denk hierbij aan bedrijfsgegevens, kredietscores en limieten, directiegegevens, concernstructuur, betalingservaringen en nog veel meer.

Creditsafe opereert internationaal met 16 kantoren verspreidt over Europa, Amerika en Azië. De database van Creditsafe wordt continu verrijkt met nieuwe informatie.