Pinca mediamanager site vernieuwd en verbeterd

“Met pincamediamanager.nl kunnen onze leden veel beter laten zien wat de mogelijkheden van Pinca zijn.”

De website van Pinca mediamanager was hard aan vernieuwing toe. Een eerste stap is gemaakt met de nieuwe lay-out. Met Pinca Media manager maken medewerkers zonder kennis van ontwerp online zelf communicatiemiddelen. Binnen de grenzen van de eigen huisstijl. Hieronder een kleine opsomming van de voordelen.

Huisstijlbewaking
Al uw huisstijlbestanden bij elkaar in één portal. Nieuwe materialen kunnen met slimme templates in de vaste huisstijl worden gemaakt, goedgekeurd en besteld als print en/of pdf.

Kosten- en tijdbesparend
Met nieuwe tekst en beeldmateriaal maakt u snel uw nieuwe folders, sheets, advertenties, brochures etc. Zonder tussenkomst van het DTP- of reclamebureau. Dat scheelt tijd en kosten.

Professionele uitstraling
Uw huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en ondersteunt uw imago. Daaorm is het van groot belang dat uw huisstijl consequent wordt toegepast. Met Pinca Mediamanager kan het niet meer mis gaan.

24/7 online beschikbkaar
U kunt Pinca Mediamanager overal en altijd gebruiken als u beschikt over een computer, laptop of tablet met internetaansluiting. Op kantoor, thuis of in het buitenland.

Geen specifieke kennis nodig
Pinca Mediamanager draait op het professionele Adobe InDesign, als gebruiker heb je geen kennis van deze software nodig.

Voor on- en offline publicatie
Brochures, folders, advertenties e.d. uit Pinca kunnen worden gedownload als hr-pdf, klaar voor online publicatie. Maar wilt u meteen de printversie bestellen dan doen wij dit graag voor u.