Openhaardbijeenkomsten

“Pica is een netwerk van onafhankelijke grafimediaondernemers. Geregeld organiseren wij open haard bijeenkomsten waar onze leden worden uitgenodigd op informele wijze informatie uit te wisselen.”

Op woensdag 8 februari houden wij onze eerste ‘open haard’ bijeenkomst van dit jaar. Deze zal in het teken staan van bijzondere, opvallende producties die net even anders zijn dan wat je van een grafisch bedrijf (drukkerij) zou verwachten.  We zijn dit keer te gast bij Quadraat in Oud- Beijerland waar we onder andere zullen zien welke producten zij allemaal maken met onder andere de Arizona en de Zund.

Heb jij/jullie ook producten en of diensten die net even anders zijn neem deze dan mee. Dat kan een geprint / gedrukt exemplaar, verpakking of een andere vorm van dienstverlening zijn. Zo willen we laten zien dat we veel meer kunnen en doen dan men soms verwacht! Meld je aan via de mail die je hebt ontvangen.